Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FC Hermannstadt – CS Mioveni (2 iunie 2021). Cotă 1,78 pentru un meci închis

Ponturi pariuri FC Hermannstadt – CS Mioveni (2 iunie 2021). Barajul de menţinere / promovare în Liga 1 le aduce faţă în faţă pe FC Hermannstadt şi CS Mioveni, de la ora 19:00. În tur, s-a terminat 0-0, astfel că totul rămâne să se decidă în manşa a doua. Până acum, de la introducerea noului format în Liga 1, nicio divizionară secundă nu a reuşit să treacă de baraj.

Hermannstadt nu a luat gol de 3 meciuri

Ponturi pariuri FC Hermannstadt – CS Mioveni (2 iunie 2021). Sibienii au deja experienţa acestui gen de baraj, pe care l-au trecut cu bine în urmă cu doi ani, refuzând promovarea lui U Cluj. Mai mult, de trei jocuri nu au primit gol, iar ultimele 6 partide disputate s-au terminat cu cel mult o echipă marcatoare. Dintre acestea, FC Hermannstadt a câştigat trei, a remizat două şi a pierdut unul singur.

CS Mioveni, o singură victorie în ultimele 5 meciuri

Ponturi pariuri FC Hermannstadt – CS Mioveni (2 iunie 2021). Dacă sibienii ştiu ce înseamnă să rămâi în Liga 1 după baraj, CS Mioveni a aflat cum e să pierzi într-o asemenea dublă. În sezonul precedent, a ratat promovarea, fiind depăşită de Chindia, care s-a menţinut în primul eşalon. Argeşenii nu au pierdut de 5 partide, dar au câştigat una singură în acest interval. „Sub 2,5 goluri” are cota 1,78.

Ponturi pariuri FC Hermannstadt – CS Mioveni (2 iunie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri FC Hermannstadt – CS Mioveni (2 iunie 2021). Între cele două formaţii au existat doar patru meciuri directe. Primele au fost în sezonul 2017-2018, în Liga 2, iar sibienii au ieşit în avantaj, 2-1 acasă şi 1-1 în deplasare. A mai fost un meci de Cupă, în octombrie 2019, câştigat de Hermannstadt cu 2-0, cele două evoluând în divizii diferite. Ultimul joc, evident, a fost cel din tur, 0-0. E de aşteptat un joc închis şi echilibrat şi de această dată, favorite fiind gazdele. Puteţi încerca şi:

  • 1,63 – cota pentru „1 solist”
  • 1,70 – cota pentru „nu marchează ambele”
  • 2,07 – cota pentru „1X şi sub 2,5 goluri”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare