Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FC Hermannstadt – FC Voluntari (11 iulie 2020). Dublăm banii dacă gazdele nu pierd

hermannstadt

Ponturi pariuri FC Hermannstadt – FC Voluntari (11 iulie 2020). Etapa a noua a play-out-ului Ligii 1 propune un duel interesant între sibienii de la FC Hermannstadt şi ilfovenii de la FC Voluntari. Partida este programată la 17:30, iar la ora jocului se anunţă o căldură de 31 de grade Celsius.

Hermannstadt, două victorii la rând

Ponturi pariuri FC Hermannstadt – FC Voluntari (11 iulie 2020). Sibienii au legat două victorii, cu 3-2 la Iaşi şi 1-0 la Târgovişte, şi sunt cu două poziţii şi 3 puncte peste locul de baraj. Ultimul joc, contra Chindiei, a născut polemici, arbitrul întâlnirii fiind acuzat de influenţarea rezultatului, prin anularea unui gol al Chindiei şi un penalty uşor acordat Sibiului. Şi Mircea Rednic, antrenorului Iaşiului, a ridicat semne de întrebare.

Voluntari, cea mai bună echipă din play-out

Ponturi pariuri FC Hermannstadt – FC Voluntari (11 iulie 2020). Oaspeţii sunt echipa cu cele mai bune rezultate în această fază a competiţiei. N-au pierdut niciodată, având 5 victorii şi 3 remize. Cele trei egaluri au fost cu Viitorul, de două ori 0-0, şi cu FC Hermannstadt, 1-1 în tur, la Voluntari. Elevii lui Teja sunt pe 2 în play-out, la 7 puncte de locul de baraj. Asta, după ce la finalul sezonului regular, erau pe ultimul loc. În acest meci, egalul pare rezultatul cel mai probabil, dar nu excludem nici victoria gazdelor. „1X şi peste 1,5 goluri” are cota 2,10.

Ponturi pariuri FC Hermannstadt – FC Voluntari (11 iulie 2020)

Se dă penalty?

Ponturi pariuri FC Hermannstadt – FC Voluntari (11 iulie 2020). Partida se anunţă echilibrată. Oaspeţii joacă frumos şi au rezultate bune, dar urcarea spectaculoasă în clasament poate aduce o stare de suficienţă. Sibiul are în continuare cuţitul la os, un pas greşit şi victoria contracanditelor o bagă direct în hora retrogradării.

  • 1,95 este cota pentru „ambele marchează”
  • 2,07 este cota pentru „PSF 1”
  • 2,85 este cota pentru „penalty acordat”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii