Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FC Koln – Dusseldorf 24 mai 2020. Cota 1.76 pentru gazde

Ponturi pariuri FC Koln – Dusseldorf 24 mai 2020. Cota 1.76 pentru gazde, în ultimul meci al zilei din Bundesliga, programat de la 19:00. Ne așteptăm să vedem un meci interesant, dar foarte echilibrat, pentru că ambele echipe au nevoie disperată de puncte.

Ponturi pariuri FC Koln – Dusseldorf 24 mai 2020

FC Koln stă mult mai bine decât adversara din acest meci în clasament, fiind pe locul 11, cu 33 de puncte, la 10 de primul loc care retrogradează. În primul meci de la revenire a făcut un egal, 2-2 cu Mainz, însă a dominat partida.

Cota 1.76 pentru gazde

De partea cealaltă, Dusseldorf este prima echipă aflată sub linia retrogradării. Ne așteptăm să vedem un meci echilbrat, dar care la final va fi câștigat de FC Koln, care are o echipă mult mai puternică. Recomandăm să pariați cu grijă.

FC Koln – Dusseldorf 1 @ 1.76

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii