Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FC Koln – RB Leipzig. Cota profitabilă: 2,80

Ponturi pariuri FC Koln – RB Leipzig. Cota profitabilă: 2,80! Ultimul duel al rundei cu numărul 29 din Bundesliga se anunţă extrem de spectaculos. Ambele echipe au arătat o poftă foarte mare de goluri de la reluare campionatului şi noi vom miza pe acest lucru.

Ponturi pariuri FC Koln – RB Leipzig

  • FC Koln a obţinut doar două puncte de la reluarea campionatului, după ce a remizat cu acealaşi scor 2-2 şi cu Mainz şi cu Dusseldorf şi a pierdut cu Hoffenheim, 1-3, în ultima rundă. Gazdele ocupă locul 11, cu 34 de puncte, la şapte distanţă locul de baraj pentru pentru liga secundă.

Cota profitabilă: 2,80

  • Leipzig s-a împiedicat cu Hertha, pe teren propriu, în ultima rundă, după ce a condus până în minutul 82 cu 2-1. Rezultatul negativ a îndepărtat-o definitiv de titlu. Înaintea acestuia, oaspeţii îi spulberaseră pe cei de la Mainz, scor 5-0, şi făcuseră egal cu Freiburg, 1-1.
  • Aşadar, avem toate motivele să ne aşteptăm la un duel foarte spectaculos, în care ambele echipe să marcheze, însă în final să se impună Leipzig.

FC Koln – RB Leipzig ambele marchează şi 2 @ 2,80

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate