Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FC Porto – Juventus (17 februarie 2021). Cotă 1,70 pe favorită

Ponturi pariuri FC Porto – Juventus (17 februarie 2021). Cea mai importantă competiţie intercluburi a revenit cu faza optimilor de finală. FC Porto şi Juventus se înfruntă în Liga Campionilor, de la 22:00, pentru un loc în sferturi. Italienii sunt favoriţii „dublei” şi pot face un pas important spre calificare încă de pe terenul portughezilor.

Porto nu e în cea mai bună formă

Ponturi pariuri FC Porto – Juventus (17 februarie 2021). FC Porto a ajuns aici, după ce a terminat pe locul secund o grupă cu Manchester City, Olympiakos şi Marseille. A câştigat tot, mai puţin duelurile cu englezii, cărora le-au luat un singur punct în două meciuri. Porto nu a luat gol „acasă” în acest sezon de UCL. Însă, în perioada recentă, nu trece prin cea mai bună formă. Vine după 4 egaluri consecutive, ultimul dintre ele 2-2 cu Boavista (penultimul loc).

Cristiano Ronaldo, cel mai bun în fazele eliminatorii

Ponturi pariuri FC Porto – Juventus (17 februarie 2021). Juventus, chiar dacă nu trece prin cel mai bun sezon, rămâne o trupă redutabilă şi are în Cristiano Ronaldo cel mai bun om pentru Liga Campionilor. Italienii n-au marcat de două meciuri, 0-0 cu Inter – meci care a asigurat lui Juventus calificarea în finala Cupei Italiei – şi 0-1 la Napoli – rezultat care o ţine pe campioană pe locul 4 în Serie A, la 8 puncte de liderul AC Milan. În Ligă, însă, Juventus stă mult mai bine. A câştigat o grupă cu Barcelona, Ferencvaros şi Dinamo Kiev şi are numai victorii în deplasare, iar Cristiano Ronaldo a marcat, până acum, 62 de goluri în 66 de partide din fazele eliminatorii ale UCL. „PSF 2” are cota 1,70.

Ponturi pariuri FC Porto – Juventus (17 februarie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri FC Porto – Juventus (17 februarie 2021). Istoria meciurilor directe este de partea italienilor. Juventus are 4 victorii şi o remiză în cele 5 confruntări cu FC Porto. Totul a început în 1984, cu un succes 2-1 în finala Cupei Cupelor. Au mai urmat două duble în Liga Campionilor: 2001 – 3-1 (a) şi 0-0 (d), 2017 – 1-0 (a) şi 2-0 (d). Practic, FC Porto nu a înscris în poarta lui Juventus pe Dragao. Puteţi încerca şi:

  • 1,82 – cota pentru „nu marchează ambele”
  • 2,09 – cota pentru „2 solist”
  • 2,20 – cota pentru „peste 1,5 goluri Juventus”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare