Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FC Sevilla – Manchester United (16 august 2020). Profit 150% cu un pronostic pe goluri

Ponturi pariuri FC Sevilla – Manchester United (16 august 2020). Prima finalistă din acest sezon de Europa League se va stabili în această seară în confruntarea dintre FC Sevilla – Manchester United. Meciul începe la 22:00 şi se anunţă disputat şi echilibrat.

Sevilla, specialista competiţiei

Ponturi pariuri FC Sevilla – Manchester United (16 august 2020). Sevilla este considerată specialista competiţiei, cu 5 titluri în precedentele 15 sezoane. Andaluzii nu au avut cel mai lin parcurs cu putinţă. În grupe au dominat şi au terminat pe primul loc, dar au avut emoţii cu CFR Cluj, pe care au eliminat-o fără victorie. Au trecut de AS Roma cu 2-0, într-un meci pe care l-au controlat lejer, dar în sferturi, contra lui Wolves, au câştigat greu, 1-0, cu un gol în ultimele minute ale partidei, după ce englezii rataseră un penalty în prima repriză.

United are o revanşă de luat

Ponturi pariuri FC Sevilla – Manchester United (16 august 2020). Manchester United nu a avut nicio problemă până în sferturile competiţiei. În grupă a fost prima, cu o înfrângere la Astana şi în rest 4 victorii şi un egal fără să primească gol. De asemenea, primele două faze eliminatorii au trecut uşor, englezii reuşind câte un 5-0 cu Brugge şi LASK Linz, rezultat care a asigurat calificarea. Contra Conpenhagăi în sferturi, însă, au apărut problemele. 0-0 după 90 de minute şi un gol izbăvitor, din penalty, în reprizele de prelungiri. Jocul a mers, dar portarul danezilor a fost fantastic. Acum, Sevilla va fi o echipă mai deschisă şi ne aşteptăm la goluri. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,55.

Ponturi pariuri FC Sevilla – Manchester United (16 august 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri FC Sevilla – Manchester United (16 august 2020). Cele mai recente partide directe dintre Sevilla şi Manchester United datează din 2018, în optimile Ligii Campionilor. Atunci, după un 0-0 în Spania, Sevilla s-a calificat în sferturi cu o victorie cu 2-1 chiar pe Old Trafford. Acum se joacă într-o singură manşă, din cauza pandemiei, iar englezii vor căuta revanşa, mai ales că se întrevede o finală.

  • 1,75 este cota pentru „Manchester United merge mai departe”
  • 2,50 este cota pentru „2 solist”
  • 6,52 este cota pentru „peste 2,5 goluri Manchester United”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate