Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FC Torino – Juventus (3 aprilie 2021). Cotă 1,90 pentru un succes previzibil

Ponturi pariuri FC Torino – Juventus (3 aprilie 2021). Derby-ul oraşului Torino, între FC şi Juventus, se joacă astăzi, de la 19:00, în runda 29 din Serie A. Oaspeţii sunt favoriţi, în ciuda unui sezon destul de slab, dar au avut probleme pe terenul rivalei concitadine în ultimele directe.

Torino, la limita retrogradării

Ponturi pariuri FC Torino – Juventus (3 aprilie 2021). Gazdele trăiesc periculoc, imediat deasupra zonei de retrogradare. Cu 23 de puncte din 27 de meciuri, Torino e pe 17. În spatele ei, Cagliari (22), Parma (19) şi Crotone (15) sunt formaţiile care ar merge în Serie B, dacă s-ar întrerupe campionatul acum. Acasă, FC Torino are un singur eşec în ultimele jocuri, dar şi o singură victorie, restul de 5 partide terminându-se la egalitate. Contra lui Juventus, însă, a pierdut de fiecare dată pe teren propriu, în ultimii 5 ani.

Juventus are un sezon slab, mai ales în deplasare

Ponturi pariuri FC Torino – Juventus (3 aprilie 2021). Juventus nu mai e formaţia din sezoanele precedente, care câştiga an de an titlul. Acum, sub comanda lui Andrea Pirlo, e pe locul 3, la 4 puncte de AC Milan (care are un meci în plus) şi la 10 de Inter, cu 12 etape rămase de disputat. Pe teren străin, Juve a luat 23 de puncte din 39, adică doar 59%. E obligată să câştige la Torino, altfel Napoli şi/sau Atalanta ar putea să o depăşească în clasament. „2 şi sub 4,5 goluri” are cota 1,90.

Ponturi pariuri FC Torino – Juventus (3 aprilie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri FC Torino – Juventus (3 aprilie 2021). După cum spuneam, Juventus a avut probleme pe terenul concitadinei FC. A câştigat ultimele 5 vizite, dar dintre acestea cele mai recente 3 au fost cu scorul de 1-0. Puţin pentru o echipă de talia campioanei. Ţinând cont de acest aspect, dar şi de sezonul nu foarte reuşit, puteţi încerca şi:

  • 1,50 – cota pentru „sub 3,5 goluri”
  • 2,00 – cota pentru „nu marchează ambele”
  • 2,62 – cota pentru „Juventus câştigă la zero”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare