Urmareste-ne

Ponturi Romania

Ponturi pariuri FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova (07.08.2022). Avem cota care îți aduce profitul!

FC U Craiova 1948, meci greu cu Universitatea Craiova

Oltenia fierbe! FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova se înfruntă, duminică, în etapa a 4-a din SuperLiga. Gazdele au impresionat în primele etape, în timp ce oaspeții au dezamăgit crunt. Betmag îți propune câteva meciuri pentru acest meci.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

FC U Craiova, echipă ofensivă

Sub comanda lui Marius Croitoru, FC U Craiova 1948 este altă echipă față de cea din sezonul trecut. Mult mai bine organizată și, foarte important pentru fani, ofensivă. În prezent, ocupă locul 9, cu patru puncte, după o înfrângere, 1-2 cu Farul, o victorie, 3-1 cu CFR Cluj și o remiză, 1-1 cu FCSB. Un început bun de sezon, care îi dă încredere pentru meciul cu marea rivală.

Universitatea Craiova, început slab de sezon

De partea cealaltă, Universitatea Craiova, locul 3 în ediția precedentă, a început slab sezonul și este fără victorie după primele trei runde. 2-2 cu Sepsi, 1-1 cu U Cluj și 0-1 cu Rapid a înregistrat echipa lui Laszlo Balint până acum, care, în plus, este angrenată și în Conference League. Anticipăm că FC U Craiova 1948 va pune probleme serioase, dorind să facă uitate înfrângerile din sezonul trecut, ambele cu același scor, 0-2. „Ambele marchează” are cotă 1.82.

Alte trei variante

  • 1.52 – este cota pentru „2-4 goluri în meci”
  • 1.62 – este cota pentru „egal la pauză sau la final”
  • 1.72 – este cota pentru „FC U Craiova 1948 nu pierde”

Agenții autorizate