Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FC U Craiova – Ripensia, 9 septembrie 2002. Super cota profitabilă: 3,70

Ponturi pariuri FC U Craiova – Ripensia, 9 septembrie 2002. Super cota profitabilă: 3,70. Partida se anunță echilibrată, cu toate că oltenii sunt favoriți la casele de pariuri. Duelul este programat de la ora 19:30.

Ponturi pariuri FC U Craiova – Ripensia, 9 septembrie 2002

  • FC U Craiova a debutat cu stângul în noul sezon din Liga 2 și a reușit doar un egal al Miercurea Ciuc, după ce a fost condusă până în ultimul minut al partidei. Atunci, Anghelina a marcat superb din lovitură liberă. Deși Adrian Mititelul l-a demis pe Eugen Trică și l-a adus pe Nicolo Napoli pentru a avea mai multe șanse la promovare, la cum a arătat echipa în primul meci e greu de crezut că va ajunge în playoff.

Ponturi pariuri FC U Craiova – Ripensia

  • De partea cealaltă, Ripensia nu a disputat nicio partidă până acum în Liga 2 deși alte echipe au câte două. Una a fost amânată din cauza coronavirusului, iar în următoarea rundă a stat. Timișorenii nu au ca obiectiv accederea în playoff, deci cel mai probabil își doresc să acumuleze cât mai multe puncte astfel încât să aibă un playout liniștititor.

FC U Craiova – Ripensia X @ 3,70

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare