Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FC U Craiova – Slatina, 29 septembrie 2020. Cota profitabilă: 1,66

Ponturi pariuri FC U Craiova – Slatina, 29 septembrie 2020. Cota profitabilă: 1,66. Partida se anunţă una extrem de facilă pentru echipa gazdă care se află într-o formă de moment excelentă.

Ponturi pariuri FC U Craiova – Slatina

  • FC U Craiova a început sezonul excelent şi se află într-o formă foarte bună. Are 10 puncte după primele patru etape şi poate ajunge pe primul loc dacă se impune în această seară. Şi are şanse foarte mari să ia cele trei puncte.

FC U Craiova – Slatina, 29 septembrie 2020

  • De partea cealaltă, nou promovata Slatina nu a impresionat şi a reuşit să câştige un singur meci, cu o altă echipă ce a venit din Liga 3 Comuna Recea. Se află după patru runde pe locul 17. Nu mă aştept să facă vreo surpriză în această seară, diferenţa de valoare e mult prea mare în favoarea celor de la FC U Craiova.

FC U Craiova – Slatina @ 1&G2+ @ 1,66

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare