Urmareste-ne

Ponturi Romania

Ponturi pariuri FC Voluntari – FC Argeș (19.04.2022). Cupa României te umple de bani

FC Voluntari și FC Argeș se înfruntă în prima manșă a semifinalelor Cupei României. Partida va fi, cu siguranță, echilibrată, având în vedere că niciuna dintre echipe nu a ieșit în evidență în play-off. Betmag vă propune câteva ponturi pentru acest meci.â

FC Voluntari, surpriza seozonului

FC Voluntari este, de departe, surpriza acestui sezon. Nu doar că echipa lui Liviu Ciobotariu a ajuns în play-off, dar s-a calificat și până în semifinalele Cupei României. Ce urmează acum pentru ilfoveni reprezintă un bonus. Cu FC Argeș, anticipăm că FC Voluntari va juca, în prinul rând, să nu încaseze gol, mai ales că evoluează pe teren propriu.

FC Argeș a câștigat, dar nu a impresionat

În weekend, FC Argeș s-a impus pe terenul lui FC Voluntari, 1-0. A fost o partidă echilibrată, decisă, în cele din urmă, de un gol marcat de Martyn Rainov, în minutul 80. Marți anticipăm, din nou, un meci de luptă, echilibrat. Cel mai probabil, calificarea se va decide în meciul de la Pitești. „Egal la pauză” are cotă 1.87.

Alte trei variante

  • 1.40 – este cota pentru „0-1 goluri în repriza a doua”
  • 1.65 – este cota pentru „nu marchează ambele echipe”
  • 1.80 – este cota pentru „1X și 0-2 goluri în meci”

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

t=”blank” style=”soft” background=”#b70d00″ color=”#fffd77″ size=”10″ radius=”40″ wide=”yes” center=”yes”]PARIAZĂ COTA BOMBA CU 600 LEI LA CASA PARIURILOR[/su_button]

Agenții autorizate