Urmareste-ne

Ponturi Romania

Ponturi pariuri FC Voluntari – FC Botoșani (23.07.2022). Ilfovenii, fără victorie în ultimele șapte directe

FC Voluntari a debutat cu o victorie la Ploiești în noul sezon
FC Voluntari a debutat cu o victorie la Ploiești în noul sezon

FC Voluntari și FC Botoșani se întâlnesc sâmbătă, de la ora 20:30, în etapa a doua din SuperLiga. În prima etapă, ambele echipe s-au impus la limită și fiecare caută a doua victorie consecutivă în noul sezon. Ilfovenii nu au reușit să se impună în ultimele șapte directe.

Victorii în runda inaugurală pentru ambele echipe

Ilfovenii au debutat cu victorie în noul sezon, 1-0 la nou-promovata Petrolul Ploiești, grație unui gol marcat din penalty. FC Voluntari, care sezonul trecut a terminat pe locul 4, se pare că s-a specializat pe meciuri echilibrate. Ultimele opt dispute oficiale în care a fost angrenată echipa lui Liviu Ciobotariu au avut rezultate la o diferență de cel mult un gol.

De partea cealaltă, Mihai Teja a preluat din mers echipa botoșăneană. Înlocuitorul lui Marius Croitoru are încă multe detalii de pus la punct, având în vedere că în această vară cinci titulari au plecat de la Botoșani. Echipa moldavă a debutat și ea cu victorie în noua ediție de campionat, 3-2 pe teren propriu cu Chindia Târgoviște.

FC Voluntari, fără victorie în ultimele șapte directe cu Botoșani

În meciurile directe, avantajul e de partea celor de la FC Botoșani. Ilfovenii sunt fără victorie în ultimele șapte directe, iar per total , în cele 23 de partide jucate de-a lungul timpului, FC Botoșani conduce cu 10-5 la victorii. FC Botoșani a marcat cel puțin o dată în 11 din ultimele 12 meciuri de pe terenul celor de la Voluntari și ne așteptăm să o facă și acum, chiar dacă meciul se dispută la Mediaș. „x2” are cotă 1.53.

Ponturi pariuri FC Voluntari - FC Botoșani (23.07.2022)

Ponturi pariuri FC Voluntari – FC Botoșani (23.07.2022)

Alte trei ponturi pariuri FC Voluntari – FC Botoșani

  • PSF X @1,54
  • PSF 2 @2,41
  • Botoșani înscrie în prima repriză @2,48

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate