Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FC Voluntari – FCSB. Victoria este obligatorie

Man și Coman. FCSB

Ponturi pariuri FC Voluntari – FCSB. Acest lucru este valabil pentru ambele echipe. Teja a readus speranța la Voluntari, dar drumul este lung. FCSB nu a arătat mai nimic în primul meci din 2020, iar acest fapt o să atragă și mai multe critici din partea patronului. Ambele echipe sunt obligate să câștige, sperăm să avem un meci agreabil.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Ponturi pariuri FC Voluntari – FCSB

  • După un singur meci din acest an, FCSB a și căzut pe locul 4, la 8 puncte față de liderul CFR. Clujenii au dominat de o manieră clară meciul cu FCSB, bucureștenii nu au avut vreun șut pe poartă în cele 90 de minute ale partidei din Gruia. Dan Petrescu ne-a demonstrat de ce câștigă așa mulți bani și de ce echipa sa domină de o manieră atât de clară competiția internă. CFR este la un alt nivel față de restul echipelor din Liga 1.

Ponturi pariuri FC Voluntari – FCSB

  • Ilfovenii au câștigat un meci extrem de important în etapa trecută. Pe lângă faptul că a fost o primă victorie obținută după foarte mult timp, aceasta a fost și împotriva unei contracandidate, a adus un super moral în cadrul lotului, plus că în play-out o să conteze foarte mult la înjumătățirea punctelor. Teja este un antrenor ce poate redresa pe moment o echipă, totul se complică atunci când el o să scape lucrurile din mână. Momentan, totul este super bine la Voluntari.
  • Echipa lui Vintilă are de arătat ceva, altefl nu se poate. Un nou insucces la Voluntari, nu o să fie tolerat de absolut nimeni. Becali a recunoscut că îi este foarte greu să se impună în fața CFR-ului pe termen scurt, clujenii fiind foarte puternici la acest moment. Un pariu pe goluri ne ferește de eventuale surprize în acest meci.

Ponturi pariuri Voluntari vs FCSB

  • Ambele marchează și peste 2,5 goluri în meci @ 2,32
  • Peste 1,5 goluri FCSB @ 1,52
  • Victorie FCSB @ 1,45
  • Total goluri FCSB în PR, peste 1,5 @ 3,50

Promotii