Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FCSB – CFR Cluj 18 iulie 2020. Echilibru garantat

Ponturi pariuri FCSB – CFR Cluj 18 iulie 2020. Echilibru garantat la duelul dintre FCSB și CFR Cluj, unde ne așteptăm să vedem un meci bun făcut de echipe. Jocul e programat la ora 21:00 și poate decide campioana acestui sezon.

Ponturi pariuri FCSB – CFR Cluj 18 iulie 2020. Echilibru garantat

FCSB termină la pământ acest sezon, fiind deja la cinci meciuri consecutive fără victorie în play-off. Trei dintre ele au fost pierdute, ultimul chiar împotriva principalei candidate la titlu, Universitatea Craiova.

Ponturi pariuri FCSB – CFR Cluj 18 iulie 2020. Echilibru garantat

De partea cealaltă, CFR Cluj a pierdut cu Univ. Craiova și apoi a făcut un egal, iar acum se vede la un punct în spatele oltenilor. Ne așteptăm la un meci strâns, așa că pariem cu încredere pe X solist, la cota 3.30.

FCSB – CFR Cluj X @ 3.30

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii