Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FCSB – CFR Cluj (31 iulie 2020). Victoria ardelenilor menţine suspansul

Ponturi pariuri FCSB – CFR Cluj (31 iulie 2020). E penultima etapă în Liga 1, iar meciul dintre FCSB şi CFR Cluj, de la 20:30, poate decide campioana. Dacă Universitatea Craiova se impune la Giurgiu, în faţa Astrei, iar FCSB câştigă, oltenii iau titlu.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

FCSB e cu gândul la vacanţă

Ponturi pariuri FCSB – CFR Cluj (31 iulie 2020). FCSB e pe locul al patrulea, dar e deja calificată în Europa League, graţie finalei câştigate de Cupa României. Gigi Becali şi-a trimis vedetele în vacanţă, dar a revenit asupra deciziei, aşa că Man, Coman şi ceilalţi pot apărea în „primul 11” al bucureştenilor. E de aşteptat, însă, să fie mai mult cu gândul la vacanţă decât la meci.

CFR Cluj e favorită

Ponturi pariuri FCSB – CFR Cluj (31 iulie 2020). CFR e pe 2, la un punct în spatele liderului Craiova, pe care îl întâlneşte în ultima etapă pe Oblemenco. Pentru a-şi menţine şansele la titlu, ardelenii au nevoie de cel puţin un punct pe terenul FCSB-ului, misiune ce pare uşoară, ţinând cont de situaţie şi de faptul că au pierdut o singură dată pe Arena Naţională, în mai 2019, când rezultatul nu conta. „2 solist” are cota 1,70.

Ponturi pariuri FCSB – CFR Cluj (31 iulie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri FCSB – CFR Cluj (31 iulie 2020). În ultimele trei sezoane (două câştigate de CFR şi cel curent când luptă pentru titlu), au fost 11 partide directe între cele două: o victorie FCSB (cea amintită), trei succese CFR şi 7 remize. Niciunul dintre cele 11 meciuri nu a avut mai mult de 2 goluri.

  • 1,65 este cota pentru „sub 2,5 goluri”
  • 1,97 este cota pentru „nu marchează FCSB”
  • 2,45 este cota pentru „2 pauză / 2 final”

Bilete câștigătoare