Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FCSB – CFR CLUJ Liga 1 19.05.2019

fcsb vs cfr

Game over. FCSB se mulțumește cu încă un loc 2, iar clujenii se bucură de încă un titlu. Să vedem echipele noastre în vară, în tururile preliminare.

Ponturi pariuri FCSB – CFR CLUJ Liga 1 19.05.2019

CFR Cluj s-a încoronat campioană, petrecerea s-a terminat de mult timp și unii dintre titularii de bază sunt deja în concedii. FCSB speră să stângă clasamentul, acum fiind la 5 puncte de clujeni, dar ardelenii sunt mult prea buni. Tot ce s-a întâmplat la FCSB, este din cauza lui Gigi Becali, dar și din cauza lui Mihai Stoica. Aghiotantul lui Gigi, este artizanul tuturor deciziilor acestuia din urmă. Nu este posibil, să nu ai tu capacitatea de a îl face pe Becali să înțeleagă că greșește enorm prin deciziile pe care le ia, să ai telefonul mobil pe bancă pentru a putea comunica cu el, iar tu să transmiți antrenorului toate balivernele pe care le gândește patronul.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

 

FCSB vs CFR

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Ponturi pariuri FCSB – CFR CLUJ Liga 1 19.05.2019

Poate și de aceea, dacă este adevărat ce a anunțat, FCSB o să aibă doar de câștigat prin decizia acestuia de a nu mai sta pe bancă la meciuri. Această decizie trebuia să vină de la startul play-off-ului, dacă patronul nu se băga la echipă, cu siguranță că FCSB avea o șansă bună la trofeu. Se încheie un nou sezon dezastruos pentru FCSB, urmează noul sezon de Europa, acolo unde o să dea peste adversari precum Rapid Viena. Probabil că nu o să se califice în grupele Europa League, iar acest lucru o să se întâmple din cauza patronului.

La CFR urmează o perioadă foarte interesantă, cu siguranță că vor pleca câțiva jucători, unii dintre ei importanți, dar această calificare în preliminariile Champions League o să aducă cu sine și un buget consistent. Dan Petrescu are capacitatea de a duce echipa până în ultimul tur preliminar al Champions, iar dacă e să întâlnească vreun „balaur” acolo, atunci o să cadă în grupele Europa League. Meciul de astăzi este unul de vacanță, dar ambele echipe au jucători ambițioși, care nu vor să piardă în fața rivalei.

+ posts
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii