Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FCSB – Dinamo, 8 iulie 2020. Super cota ne aduce profit

Ponturi pariuri FCSB – Dinamo, 8 iulie 2020. Super cota ne aduce profit! Partida se anunţă destul de facilă pentru gazde, iar noi vrem să profităm de acest lucru.

Ponturi pariuri FCSB – Dinamo, 8 iulie 2020

  • FCSB mai poate câştiga un singur trofeu şi acela este Cupa României. După rezultatul din tur, 3-0, FCSB este ca şi calificată în finală. Pare greu de crezut că va pierde cu 0-4 sau 0-3, chiar dacă întâlneşte cea mai mare rivală.

Super cota ne aduce profit

  • De partea cealaltă, Dinamo vine după primul succes obţinut în ultimele cinci meciuri şi speră la o remontada, aşa cum a declarat Cătălin Străton. Dinamoviştii au un moral destul de bun, însă acest lucru nu e de ajuns. Diferenţa de valoarea este mult prea mare în favoarea rivalilor. Ne aşteptăm să piardă şi acest meci.
  • Pariul nostru la FCSB – Dinamo este 1 solist.

FCSB – Dinamo 1 @ 1,73

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii