Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FCSB – FC Botoșani, 7 noiembrie 2020. Avem un pont „safe” cu care facem profit

Ponturi pariuri FCSB – FC Botoșani, 7 noiembrie 2020. Avem un pont „safe” cu care facem profit. Duelul se anunță destul de facil pentru echipa lui Toni Petrea. Partida este programată să înceapă la ora 21:45.

Biletul cu Premier League din 26 iulie 2020. Final de sezon profitabil

FCSB este cea mai în formă echipă în ultima perioadă din Liga 1 dacă ne uităm la modul în care își învinge adversarele, spre deosebire de Craiova care se chinuie să treacă de oponente. În acest moment, FCSB este are 21 de puncte și se poate apropia de prima poziție, în funcție de rezultatul oltenilor cu cei de la Chindia.

Biletul cu Premier League din 26 iulie 2020. Final de sezon profitabil

De partea cealaltă, Botoșani are șanse foarte mici să obțină chiar și un punct pe Arena Națională. Echipa lui Marius Croitoru vine după patru înfrângeri la rând, ultimul cu nou promovata UTA, scor 2-3. Mai mult, pe lângă forma de moment extrem de slabă, moldovenii se confruntă cu un focar de Covid, Haruț, Chindriș, Așkovski, Braun și Ongenda sunt infectați și no vor evolua sâmbătă seară.

FCSB – FC Botoșani 1 pauză / 1 final @ 1,95

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii