Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FCSB – FC Botoşani. Victoria FCSB-ului are cotă 2,00

Ponturi pariuri FCSB – FC Botoşani. În prima etapă din returul play-out-ului din Liga 1, FCSB primeşte vizita lui FC Botoşani, de la ora 20:00. Cele două sunt la egalitate de puncte pe poziţiile 4 şi 5. În acest sezon, s-au întâlnit de 3 ori, scorul fiind perfect egal: fiecare a câştigat 2-0 în deplasare în sezonul regular, iar în play-off a fost 2-2.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

FCSB poate rata Europa

Ponturi pariuri FCSB – FC Botoşani. FCSB a ajuns pe locul 4, la 9 puncte de liderul CFR. În play-off, are o victorie, două egaluri şi două înfrângeri. În etapa precedentă, a condus 2-0 şi a luat bătaie 2-3 de la Astra. Trupa lui Becali riscă să rateze  şi prezenţa în Europa League, dacă nu îşi revine rapid.

Botoşani a învins-o doar pe Gaz Metan

Ponturi pariuri FCSB – FC Botoşani. Moldovenii au un bilanţ şi mai slab decât adversarul, cu o victorie, un egal şi trei înfrângeri. Succesul a venit în etapa precedentă, la Mediaş, o echipă care, foarte probabil, va pierde toate partidele până la finalul sezonului. Pe terenul FCSB-ului, Botoşani a câştigat o singură dată, în turul sezonului regular. În rest, a pierdut de 4 ori şi a scos 2 remize. „1 solist” are cota 2,00.

Ponturi pariuri FCSB – FC Botoşani

+ posts

Promotii