Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FCSB – Hermannstadt, 26 octombrie 2020. Cota profitabilă: 1,97

Ponturi pariuri FCSB – Hermannstadt, 26 octombrie 2020. Cota profitabilă: 1,97. De la ora 21:00, cele două echipe închid etapa cu numărul opt din Liga 1 și eu am o recomandare care să aducă profit. O găsiți mai jos în articol.

Ponturi pariuri FCSB – Hermannstadt, 26 octombrie 2020

FCSB vine după două victorii consecutive în Liga 1 și se află pe ultimul loc de pe podium, cu șansa în cazul unui nou succes de ajunge pe locul doi, la trei puncte de liderul Craiova. Pentru partida din această seară, Toni Petrea are un singur absent notabil, Florinel Coman nu va evolua. Pe lista destul de lungă mai sunt Darius Olaru, Dragoș Nedelcu, Octavian Popescu și Lucian Filip.

FCSB – Hermannstadt, 26 octombrie 2020

De partea cealaltă, Hermannstadt traversează o perioadă bună, cu patru meciuri în care a obținut două victorii și două egaluri. Aceste rezultate pozitive o plasează momentan pe locul opt în clasament, însă poate avansa cu încă trei puncte până pe locul cinci.

FCSB – Hermannstadt 1 & peste 1,5 goluri @ 1,97

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii