Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FCSB – Hermannstadt Liga 1 14.07.2019

FCSB

Un nou sezon stă să debuteze și pentru FCSB, problema bucureștenilor este că nu au o casă a lor și sunt nevoiți să umble prin țară pentru a evolua acasă.

Ponturi pariuri FCSB – Hermannstadt Liga 1 14.07.2019

Meciul de azi se dispută la Pitești, conducerea alegând acest loc pentru că vin foarte mulți steliști din județul Argeș. În meciul de Europa League, FCSB a evoluat la Giurgiu, pe terenul Astrei. Cele două echipe fiind înfrățite, datorită relației de prietenie dintre cei doi finanțatori.

După meciul cu Hermannstadt, FCSB pleacă către Republica Moldova, pentru returul cu Milsami. Retur ce pare o formalitate în acest moment. Pe lângă aceste probleme cu stadionul, FCSB are și probleme de lot. Câțiva dintre posibilii titulari sunt accidentați, lipsa unor fundași de bandă pe ambele părți, lipsa de jucători ce pot evolua în mult râvnitul 4-3-3, lipsa de încredere în antrenor.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

 

Ponturi pariuri FCSB VS Hermannstadt din 14.07.2019

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Ponturi pariuri FCSB – Hermannstadt Liga 1 14.07.2019

Dacă un lucru este sigur la acestă echipă, acela este că patronul o să intervină după câteva etape în alcătuirea primului unsprezece. La ce ne-a arătat FCSB cu Milsami, bucureștenii vor avea mari probleme în partida cu Hermannstadt. Sibienii au parte de o conducere extrem de experimentată, din care face parte Iuliu Mureșan, artizanul actualului CFR Cluj. Acesta l-a numit ca antrenor principal pe Costel Enache, acesta a avut parte de o publicitate bună în ultimii ani, iar acum se bucură de încrederea unui nou club.

Perioada de la Astra trebuie uitată de Enache, acesta nereușind lucrurile pe care le aștepta toată lumea de la el. Meciul de azi este un examen și pentru Bogdan Andone, fiind meci de debut în Liga 1, nu credem că poate găsi scuze în cazul unei înfrângeri. Indiferent de problemele pe care tot le-a semnalat în ultima vreme. Nimeni nu l-a obligat să accepte această funcție, ba chiar a promis lucruri importante la conferința de presă în care a fost prezentat.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii