Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FCSB – Shirak, 27 august 2020. Cota profitabilă: 1,74

Ponturi pariuri FCSB – Shirak, 27 august 2020. Cota profitabilă: 1,74! Meciul se anunță unul facil pentru jucătorii lui Gigi Becali, cel puțin pe hârtie. Sunt mari favoriți la calificare și ar fi o surpriză uriașă să nu meargă mai departe în Europa League.

Ponturi pariuri FCSB – Shirak, 27 august 2020

  • FCSB este marea favorită pentru a merge în turul următor al calificărilor Europa League. Echipa lui Gigi Becali pare că s-a transformat în acest debut de sezon și arată mult mai bine ca în cel recent încheiat. În prima etapă din Liga 1 a învins-o clar pe Astra cu 3-0. Noi considerăm, la fel ca și bookmakerii, că FCSB este netă superioară adversarei din această seară.

Cota profitabilă: 1,74

  • De partea cealaltă, Shirak are tot un meci jucat în campionatul intern. Armenii au obținut un egal cu cei de la Noah în prima rundă, scor 2-2, după ce au fost conduși de două ori. Sunt șanse 0 ca Shirak să producă surpriza și să elimine FCSB. Diferența de valoare este prea mare în favoarea echipei roș-albastre. Pontul nostru de cotă 1,74 este 0-3 goluri.

FCSB – Shirak 0-3 goluri @ 1,74

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate