Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FCSB – Slovan Liberec, 24 septembrie 2020. Misiune imposibilă pentru echipa roș-albastră

Ponturi pariuri FCSB – Slovan Liberec, 24 septembrie 2020. Misiune imposibilă pentru echipa roș-albastră. Calificarea în playoff-ul Europa League pare imposibilă, după ce lotul formației lui Toni Petrea a fost decimat de coronavirus.

Ponturi pariuri FCSB – Slovan Liberec, 24 septembrie 2020

  • FCSB se confruntă cu o criză fără precedent în istoria echipei roș-albastre. Coronavirusul a făcut prăpăd în sânul echipei lui Toni Petrea. După ce s-a calificat la mustață în Serbia, cu o echipă încropită mai mult din jucători de la echipa a doua, acum problemele s-au agravat și au apărut și alți jucători importanți bolnavi de Covid-19.
  • Gigi Becali caută soluții în Liga 1 pentru a completa lotul și a obține o nouă calificare, chinuită, în playoff. Se încearcă tot felul de variante, de la împrumutul unor jucători, fie pentru acest meci, fie până în iarnă. Cele două piste spre care și-a îndreptat atenția latifundiarul din Pipera sunt Astra Giurgiu, acolo unde e prietenul lui Ioan Niculae, și Hermannstadt, de unde se aude că ar fi luat deja doi jucători.

FCSB – Slovan Liberec, 24 septembrie 2020

  • Chiar și realizând tot ceea ce se vehiculează în presă, șansele ca FCSB să se califice sunt mici, fiind nevoie de o minune pentru a se întâmpla asta. Slovan Liberec va încerca să profite de această situație ieșită din comun și să își facă viața ușoară cât mai repede posibil. Spre deosebire de români, cehii sunt o echipă omogenă, nu au cazuri de coronavirus și se află și într-o formă bună în campionat. Mă aștept totuși să primească gol, Man, Tănase și Petre sunt jucători care pot profita de orice ocazie mică pentru a marca.

FCSB – Slovan Liberec ambele echipe vor înscrie @ 1,91

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare