Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FCSB – Universitatea Craiova (4 aprilie 2021). Cotă 2,10 pentru un derby spectaculos

Ponturi pariuri FCSB – Universitatea Craiova (4 aprilie 2021). Penultima etapă a sezonului regular propune un adevărat derby, un meci extrem de important în lupta pentru titlul de campioana în Liga 1. FCSB, liderul la zi, primeşte vizita Craiovei, formaţia de pe treapta a treia a podiumului. Se joacă la Giurgiu, de la ora 20:30, deşi ar fi trebuit să se dipute pe Arena Naţională.

FCSB e lider

Ponturi pariuri FCSB – Universitatea Craiova (4 aprilie 2021). FCSB intră pe teren cu 63 de puncte din 28 de meciuri, locul întâi în Liga 1 şi un avans de 3 puncte peste CFR Cluj şi 7 peste Craiova. E al doilea meci greu la rând pentru roş-albaştri, care în etapa precedentă au întâlnit campioana CFR şi au învins cu 3-0. De atlfel, FCSB are 5 succese consecutive la zero şi în niciunul din ultimele ei 9 jocuri nu au înscris ambele formaţii.

În tur, Craiova a pierdut 0-2

Ponturi pariuri FCSB – Universitatea Craiova (4 aprilie 2021). Craiova e şi ea într-o formă bună şi oarecum similară adversarei. Oltenii au patru succese consecutive la zero şi 10 partide consecutive în care nu au înscris ambele formaţii. Mai mult, trupa din Bănie s-a specializat în jocuri „italieneşti” de 1-0, maxim 2-0. De la precedentul meci cu FCSB, 0-2 în decembrie, au jucat 17 meciuri în campionat şi Cupă, numai unul având mai mult de două goluri, 3-0 la Poli Iaşi, codaşa Ligii 1 şi echipa cu cea mai slabă apărare. Totuşi, un duel cu FCSB nu intră în sfera normalului şi sunt şanse mari ca acest derby să arate diferit de ultimele jocuri ale celor două formaţii. „Peste 2,5 goluri” are cota 2,10.

Ponturi pariuri FCSB – Universitatea Craiova (4 aprilie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri FCSB – Universitatea Craiova (4 aprilie 2021). Rezultatele în directe sunt net în favoarea FCSB-ului, mai ales atunci când a fost gazdă. De la promovare, Craiova a jucat de 10 pe terenul rivalei, reuşind un singur punct: 1-1 în iulie 2017. În rest, nouă victorii pentru FCSB, toate cu minimum două goluri înscrise, 5 dintre ele cu gol primit şi şase de „over”. Acum, miza e mare. FCSB se poate distanţa la 10 puncte de Craiova cu o nouă victorie, ceea ce ar însemna un avans considerabil chiar şi după intrarea în play-off şi înjumătăţirea punctelor. Puteţi încerca şi:

  • 1,70 – cota pentru „X2”
  • 1,82 – cota pentru „ambele marchează”
  • 2,42 – cota pentru „penalty în meci”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii