Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Feyenoord – Venlo Eredivisie 06.12.2018

Publicat

pe

Robin van Persie, Feyenoord

Echipa care a răpus liderul Olandei are meci astăzi, cu trei puncte acumulate își consolidează locul trei în campionat, doar atât momentan.

Feyenoord a făcut șocul campionatului în etapa trecută, a câștigat împotriva celor de PSV, cei care sunt lideri ai campionatului, erau pe primul loc fără vreo înfrângere și fără vreun rezultat de egalitate.

Feyenoord a ajuns la trei victorii consecutive și își intră într-o formă bună de joc. Problema mare este că s-a trezit cam târziu, PSV este pe primul loc cu 39 de puncte, iar Ajax este pe locul doi cu 37 de puncte.

Gazdele sunt pe locul trei, au acumulat 29 de puncte, au un golaveraj total de 25-14, iar în ultimele trei partide a marcat de cinci ori și a primit un singur gol.


Pariul nostru gratuit pentru Feyenoord – Venlo  GG @ 2,30


Ponturi pariuri Feyenoord – Venlo Eredivisie 06.12.2018

Feyenoord este pe locul doi în clasamentul meciurilor de pe propriul teren, are șapte meciuri disputate, șapte victorii obținute, un golaveraj total de 16-4 și acum întâlnesc o echipă ce a primit 12 goluri în meciurile de pe teren străin.

Venlo este la mijlocul clasamentului, este o echipă extrem de complicată care are o singură înfrângere în ultimele cinci etape disputate. Oaspeții au acumulat 19 puncte, au un golaveraj de 18-19 și în ultimele patru etape au primit gol de fiecare dată.

Ponturi pariuri Feyenoord – Venlo, joi, 06 decembrie 2018

Venlo a adus opt puncte din partidele pe care le-a disputat în deplasare, dar are patru meciuri consecutive fără victorie pe teren străin. Venlo a primit zece goluri în ultimele patru etape de pe teren străin. Venlo a scos patru puncte din ultimele două meciuri directe cu Feyenoord și a primit un singur gol în aceste partide.

Să ne pregătim de vreo surpriză în acest meci nu este imposibil, mai ales pentru că Feyenoord a câștigat etapa trecută în fața celor de la PSV, iar acum probabil trec printr-o stare de euforie, iar Venlo ne-a arătat de-a lungul timpului că se simte excelent în meciurile cu Feyenoord.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii