Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Finala US Open 2020. Alexander Zverev și Dominic Thiem, în fața primului titlu de Grand Slam din carieră

Ponturi pariuri Finala US Open 2020. Alexander Zverev și Dominic Thiem, în fața primului titlu de Grand Slam din carieră. Anul acesta avem un ultim act inedit, cu doi jucători care nu au mai câștigat vreun turneu de Mare Șlem.

Ponturi pariuri Finala US Open 2020

Alexander Zverev a jucat impecabil până în finala de la. US Open. A câștigat de patru ori cu 3-1 la. Seturi, într-o partidă s-a impus la 0 și în semifinale a trecut de Carero-Busta cu 3-2, acesta fiind și cel mai dificil meci al său de la acest turneu. Are acum ocazia, așa cum spuneam la începutul analizei, să obțină primul Grand Slam din carieră.

Alexander Zverev și Dominic Thiem

De partea cealaltă, și Dominic Thiem se află în fața aceleași provocări, să câștige primul său turneu de Grand Slam. Thiem a început cu o calificare prin abandon în primul tur, apoi au urmat patru victorii cu 3-0, ultima chiar în semifinale cu Medvedev, și un 3-1 cu Cilic. Cred ca duminică seară va ieși din nou învingător, însă nu fără să piardă un set. Așadar, pariul meu este un set Zverev.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare