Urmareste-ne

PRELIMINARII EURO 2024

Ponturi pariuri Finlanda – Danemarca (10.09.2023). Duel nordic în Grupa H

În startul preliminariilor, Danemarca a învins Finlanda cu 3-1
În startul preliminariilor, Danemarca a învins Finlanda cu 3-1

Finlanda și Danemarca se înfruntă duminică, 10 septembrie, în Grupa H din preliminariile Euro 2024. Un duel între primele două clasate, cu finlandezii pe primul loc, cu 12 puncte, și danezii pe poziția secundă, cu 10 puncte. Singurul eșec al gazdelor în aceste preliminarii a fost chiar împotriva Danemarcei, în martie. Confruntarea de la Helsinki este programată de la ora 19:00.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Finlanda, patru victorii la rând fără gol primit

În această săptămână, Finlanda a bifat a patra victorie consecutivă în preliminariile Euro 2024. Golul lui Oliver Antman, din minutul 78, a fost suficient pentru ca nordicii să plece cu toate cele trei puncte din Kazahstan. Astfel, echipa lui Markku Kanerva a adunat 12 puncte și conduce în clasamentul Grupei H după cinci meciuri. De la eșecul din runda inaugurală, chiar în fața Danemarcei (scor 1-3), naționala Finlandei a bifat patru victorii consecutive, fără să primească gol. Finlandezii sunt pe cale să ajungă la al doilea turneu final european consecutiv, după Euro 2020. Unde au debutat cu o victorie șoc în fața Danemarcei, chiar la Copenhaga, dar ulterior nu au reușit să iasă din grupă.

Danemarca, în cărți pentru calificarea la Euro 2024

Danemarca a început preliminariile Euro 2024 cu o victorie contra Finlandei, scor 3-1, dar de atunci a mai avut și unele sincope, care o plasează acum la două puncte în spatele liderului. Înfrângerea din Kazahstan (2-3) și remiza din Slovenia (1-1) le-au permis finlandezilor să treacă în fruntea clasamentului, devansând momentan Danemarca cu două puncte. De altfel, eșecul din Kazahstan a fost unul șocant, danezii primind trei goluri în ultimele 17 minute, după ce conduceau cu 2-0 la pauză.

În această săptămână, echipa lui Kasper Hjulmand a învins lejer San Marino, cu 4-0, după un meci dominat copios, cu 86% posesie și 32 de ocazii de gol. Danezii rămân în cursa pentru calificarea la Euro 2024, după ce au luat 10 puncte din 15 posibile până acum. În această seară, au ocazia de a depăși Finlanda în Grupa H dacă vor obține a doua victorie consecutivă în fața vecinilor nordici. Anticipăm un meci echilibrat, cu mari șanse de a se încheia nedecis. „PSF X” are cotă 1.78.

Ponturi pariuri Finlanda - Danemarca (10.09.2023)

Ponturi pariuri Finlanda – Danemarca (10.09.2023)

Alte trei ponturi pariuri Finlanda – Danemarca

  • 1.64 – este cota pentru „sub 2,5 goluri”
  • 2.00 – este cota pentru „se marchează în ambele reprize”
  • 2.20 – este cota pentru „ambele marchează”

 

Joacă responsabil!

Agenții autorizate