Urmareste-ne

PRELIMINARII EURO 2024

Ponturi pariuri Finlanda – Irlanda de Nord (17.11.2023). Goluri și bani pentru pariori

Finlanda e în luptă directă cu România pentru evitarea retrogradării din Liga B
Finlanda

Finlanda și Irlanda de Nord se înfruntă, vineri, în preliminariile Euro 2014 – Grupa H, etapa a 9-a. Niciuna dintre reprezentative nu mai are șanse la primele două locuri. Totuși, gazdele au asigurat un loc în play-off datorită rezultatelor bune din UEFA Nations League. De partea cealaltă, oaspeții nu mai au nicio șansă să ajungă la turneul final din Germania. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

Finlanda, trei înfrângeri la rând

De-a lungul istoriei sale, Finlanda a participat la o singură competiție internațională majoră, Euro 2021. În prezent, locul 4 în Grupa H, cu 7 puncte în spatele poziției a doua, selecționata scandinavă nu mai poate ajunge direct la turneul final din Germania. După ce a câștigat patru din primele cinci meciuri, Finlanda a oprit motoarele și a pierdut ultimele trei partide, cu Danemarca (0-1), Slovenia (0-3) și Kazahstan (1-2). Cu toate acestea, meciurile cu Irlanda de Nord și San Marino oferă Finlandei o oportunitate de a se organiza în toate comportimentele pentru play-off.

Finlanda – posibilă formație de start:

Hradecky; Jensen, Hoskonen, Ivanov; Soiri, Kairinen, Kamara, Hakans; Pukki, Kallman, Taylor

Irlanda de Nord nu mai are presiune

Irlanda de Nord a avut o campanie de calificare slabă. În prezent este pe locul 5, penultimul, cu doar șase puncte câștigate în opt meciuri. Totuși, de remarcat că 5 din cele șase eșecuri ale selecționatei lui Michael O’Neill au fost la diferențe de un gol. Cel mai recent eșec a fost pe 17 octombrie, pe teren propriu, cu Slovenia (1-2). Partidele cu Finlanda și Danemarca vor fi fără presiune pentru Irlanda de Nord, iar selecționerul și-ar putea stabili jucătorii cu care să atace partidele din 2024.

Irlanda de Nord – posibilă formație de start:

Hazard; Hume, McNair, Ballard, Lewis; Smyth, Thompson, Saville, Price, Taylor; Magennis

Niciuna dintre selecționate nu mai are ce pierde, motiv pentru care anticipăm un meci deschis, cu goluri. Ambele marchează” are cotă 2.00.

Finlanda – Irlanda de Nord (17.11.2023)

Finlanda – Irlanda de Nord (17.11.2023)

Alte trei variante

  • 1.61 – este cota pentru “2-4 goluri”
  • 1.95 – este cota pentru “Finlanda câștigă”
  • 2.02 – este cota pentru “se marchează în ambele reprize”

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate