Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri Fluminense – Corinthians (02.07.2022). Avem cota care îți aduce profitul!

Fluminense, meci greu cu Corinthians

Fluminense și Corinthians se înfruntă în etapa a 15-a din Serie A – Brazilia. Cele două echipe sunt despărțite de cinci puncte în clasament. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru meciul programat pe legendarul Maracana.

Corinthians, neînvinsă în ultimele șase meciuri

Corinthians este neînvinsă în ultimele șase meciuri din toate competițiile, perioadă în care a înregistrat trei victorii și trei remize. Echipa lui Vitor Pereira nu a marcat în precedentele două partide. În prezent, Corinthians este pe locul 2, la trei puncte distanță de liderul Palmeiras. Pe teren străin, în acest sezon, a înregistrat trei victorii, două remize și două înfrângeri.

Fluminense este în formă

Două victorii la rând au adus pe Fluminense pe locul 6, cu cinci puncte mai puțin față de adversara de sâmbătă. Campionatul este, însă, foarte strâns, echipa lui Fernando Diniz fiind, totodată, la doar șase lungimi de zona retrogradării. Cu toate acestea, forma recentă o îndreptățește pe Fluminense să intre cu încredere în meci, în timp ce Corinthians va forța pentru un succes, pentru a rămâne în plasa liderului. „Ambele echipe marchează” are cotă 2.25.

Alte trei variante

  • 1.67 – este cota pentru „2-4 goluri în meci”
  • 1.95 – este cota pentru „Fluminense câștigă”
  • 1.95 – este cota pentru „egal la pauză”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate