Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri Fluminense – Cruzeiro (23.06.2022). Avem cota care îți aduce profitul!

Fluminense, meci greu cu Corinthians

Fluminense și Cruzeiro se înfruntă în optimile de finală din Cupa Braziliei. Partida tur va avea loc pe Maracana din Rio de Janeiro. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Fluminense, inconstantă pe teren propriu

În 2019, Fluminense a luptat până la final cu Cruzeiro, tot în optimile de finală din Cupa Braziliei. A pierdut, însă, la loviturile de departajare. În campionat, echipa lui Fernando Diniz este pe locul 6. Pe teren propriu, în această ediție din Serie A, Fluminense a înregistrat trei victorii, o remiză și trei înfrângeri.

Cruzeiro, „specialista” competiției

Cruzeiro este una dintre cele două echipe din Serie B care este, încă, angrenată în Cupa Braziliei. Este lider în al doilea eșalon, pe locul 1, cu 31 de puncte, și este gata să revină în top. Cruzeiro este o „specialistă” a competiției, cucerind trofeul de șase ori, ultima dată în 2018. Este o echipă care adoră jocul ofensiv. Chiar dacă echipele sunt în divizii diferite, anticipăm două partide echilibrate. „Ambele marchează” are cotă 2.02.

Alte trei variante

  • 1.95 – este cota pentru „Fluminense câștigă”
  • 2.32 – este cota pentru „peste 2.5 goluri în meci”
  • 3.25 – este cota pentru „egal la final”

Agenții autorizate