Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri Fluminense – Sao Paulo (23.11.2023). Avem cota care îți aduce profitul

Fluminense

Fluminense și Sao Paulo se înfruntă, joi dimineață, în Seria A – Brazilia. Ambele caută o victorie importantă pe final de sezon, având ca obiectiv măcar locul 7. Doar un punct separă cele două echipe în clasament, având câte un meci în minus față de formațiile de deasupra lor. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

Fluminense și-a îndeplinit, deja, obiectivul

Pe fondul câștigării Copei Libertadores la începutul lunii, restul campaniei poate fi oarecum fără presiune pentru Fluminense, calificarea pentru competiția respectivă fiind deja realizată pentru 2024. Cu toate acestea, echipa lui Fernando Diniz va căuta să prelungească seria de rezultate bune. În prezent, Fluminense este pe locul 8, cu 47 de puncte. Intră în meci după două remize, cu Flamengo (1-1) și Internacional (0-0). Gazdele au un singur absent, pe Yony Gonzalez, care se confruntă cu probleme medicale.

Fluminense – posibilă formație de start:

Fabio; Xavier, Braz, Santos, Maritnelli; Marcelo, Andre; Arias, Ganso, Keno; Kennedy

Sao Paulo, patru partide la rând fără eșec

La fel ca și Fluminense, Sao Paulo s-a calificat deja în ediția viitoare a Copei Libertadores, ca o consecință a câștigării Copa do Brasil în 2023. Cu toate acestea, va dori să continue forma bună din campionat, unde a bifat patru partide la rând fără eșec. Între remizele din deplasare cu Athletico Paranaense (1-1) și Santos (0-0), Sao Paulo a învins pe Cruzeiro (1-0) și Bragantino (1-0). În prezent, este pe locul 10, cu 46 de puncte. Nahuel Ferraresi, Robert Arboleda și James Rodriguez sunt toți absenți de la oaspeți, în timp ce Alan Franco are șanse mari să apară în linia mediană în locul lui Robert Arboleda.

Sao Paulo – posibilă formație de start:

Rafael; Rafinha, Franco, Beraldo, Paulista; Alisson, Maia; Rato, Luciano, Araujo; Juan

Având în vedere că ambele echipe au cel puțin două partide fără eșec în campionat, ne așteptăm la un meci echilibrat. „1-2 goluri” are cotă 1.84.

Fluminense - Sao Paulo (23.11.2023)

Fluminense – Sao Paulo (23.11.2023)

Alte trei variante

  • 1.54 – este cota pentru „sub 2.5 goluri”
  • 1.70 – este cota pentru „nu marchează ambele”
  • 1.93 – este cota pentru „egal la pauză”

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate