Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri: Foresta – Dinamo: cota profitabilă: 2,38

Cele mai interesante ponturi pariuri la Foresta – Dinamo pot aduce un profit însemnat pentru pariori. Principala recomandare a noastră este pe cota pe care o considerăm noi profitabilă, cea de 2,38, una prin care se pot dubla banii pariaţi.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Foresta – Dinamo

Foresta a ajuns în optimile Cupei României, unde o întâlneşte pe Dinamo, după ce a oferit una dintre cele mai mari surprize şi a eliminat-o pe Gaz Metan, scor 2-1, stabilit încă din prima repriză a meciului. Foresta evoluează în Liga a treia, ocupă locul 4, cu 20 de puncte, la distanţă de 10 de Aerostar Bacău, liderul seriei. Având în vedere probleme de la Dinamo, cei de la Suceava ar putea să producă, din nou, surpriza.

+ alte 4 ponturi beton pentru Foresta – Dinamo

Dinamo trece printr-o formă fotbalistică excelentă, patru victorii în precedentele cinci meciuri, însă se confruntă cu mari probleme financiare. Jucătorii sunt neplătiţi de mai mult timp, Negoiţă a făcut o conferinţă de presă în care a anunţat că renunţă la 51 la sută din acţiuni contra unui singur leu. În lumea fotbalului umblă un zvon sumbru pentru fanii câinilor, că formaţia s-ar pregăti de faliment, nimeni potent financiar nefiind interesat să achiziţioneze acţiuni la club, datoriile ar fi foarte mari. Potrivit informaţiilor din presă, Dan Nistor ar fi cerut să fie lăsat să plece liber de contract. În această situaţie, concentrarea dinamoviştilor ar putea fi serios afectată la partida cu Foresta.

  • 1,67 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 3,50 este cota pentru 1X
  • 1,93 este cota pentru peste 5,0 goluri Foresta
  • 2,08 este cota pentru GG

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii