Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri: Frankfurt – Bayern. Deplasare grea pentru Bayern

bayern
bayern

Ponturi Pariuri: Frankfurt – Bayern. Frankfurt a reușit mereu să-i pună probleme lui Byarn, o să se întâmple acest lucru și azi. Chiar dacă gazdele nu trec prin cele mai bune momente, iar rezultatele nu sunt cele pe care le așteptam cu toții, Frankfurt este o echipă de temut pe propriul teren. Bayern se luptă cu Gladbach pentru primul loc.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Frankfurt – Bayern

Într-un clasament provizoriu al partidelor disputate pe propriul teren, Frankfurt este liderul acestuia. Gazdele au strâns 11 puncte din acest gen de partide, și au un golaveraj de 10-5. În rest. În deplasările de până acum, este dezastru. Faptul că cei de la Frankfurt au vândut fotbaliști esențiali în vară, afectează și linia de clasament de acum. Gazdele sunt abia pe locul 10 în Bundesliga, având un total de 14 puncte.

Ponturi pariuri Frankfurt vs Bayern din 02.11.2019

+ alte 4 ponturi beton pentru Frankfurt – Bayern

Bayern a obținut doar cinci victorii până acum, sezonul de Bundesliga a fost pus pe plan secund, pentru că în Champions League echipa bavareză arată cu totul diferit. Bayern are cel mai bun atac din campionat, după ce a reușit 24 de goluri. Bayern este singura echipă neînvinsă în deplasările de până acum, are un bilanț de două egaluri și două victorii, iar golaverajul este destul de echilibrat: 9-5.  Meciul o să fie unul infernal pentru Bayern, gazdele au reușit mereu să pună o presiune imensă când au evoluat acasă, iar cum au început sezonul acesta au toate șansele să și reușească ceva. Dar, Bayern nu a primit gol în ultimele 3 deplasări directe, iar în acest timp a marcat de 9 ori.

  • 1,90 este cota pentru peste 3,5 goluri marcate
  • 3,00 este cota pentru peste 1,5 goluri marcate de gazde
  • 1,52 este cota pentru peste 1,5 goluri în a doua repriză
  • 3,05 este cota pentru 1X

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare