Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Franţa – SUA Amical 09.06.2018

Publicat

pe

Ponturi pariuri Franţa – SUA Amical 09.06.2018. Francezii sunt consideraţi favoriţi la câştigarea Mondialului, având un lot foarte puternic.Ponturi pariuri Franţa – SUA Amical 09.06.2018

Franţa a jucat deja două meciuri amicale de pregătire şi a arătat un fotbal excelent, care i-a pus pe gând pe toţi favoriţii la câştigarea Cupei Mondiale. A fost prima oară o victorie în faţa Irlandei, scor 3-0, pentru ca ulterior să câştige cu 3-1 în faţa italienilor, care însă nu participă la Mondial. Acum este rândul americanilor, care nu par să aibă vreo şansă în faţa lui Griezzman şi compania.

Pariază gratuit pontul nostru: ambele înscriu @ 2.37


Deschide AICI un cont rapid și legal la eFortuna

  Depune și pariază între 25 lei și 300 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi


De partea cealaltă, SUA a avut şi ea ca adversară în amicalul precedent Irlanda, însă americanii nu au putut câştiga şi s-au văzut învinşi cu 2-1. Înainte de acel amical, americanii au reuşit să se impună fără mari probleme în faţa celor de la Bolivia, scor 3-0. Pentru meciul cu Franţa, SUA trebuie să dea mai mult decât a făcut-o în precedetele partide, deoarece este cel mai greu adversar pe care l-a întâlnit.

Ponturi pariuri Franţa – SUA Amical 09.06.2018

Franţa şi SUA au mai jucat un singur meci amical în istorie, care s-a remarcat prin data în care a fost programat: 11.11.11. Fotbalul arătat nu a fost de cea mai bună calitate, iar la finalul celor 90 de minute francezii conduceau pe tabelă cu 1-0. Acum, ne aşteptăm să vedem mai multe goluri, aşa că recomandăm să pariaţi pe goluri de ambele părţi.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii