Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Franța – Turcia. Dublează banii cu goluri!

Turcia

Ponturi pariuri Franța – Turcia. Dublează banii cu goluri! Ne așteptăm de la duelul serii să vedem goluri de ambele părți. Francezii vor să răzbune rezultatul din tur, în timp ce turcii vor să rămână pe primul loc în grupă și după acest duel.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru Franța – Turcia

După șapte runde, Franța și Turcia se află la egalitate de puncte în vârful clasamentului, cu 18 puncte obținute din 21 posibile. Ambele naționale au obținut șase victorii și au pierdut un singur meci. Franța a fost învinsă chiar de adversara de astăzi, scor 2-0 în tur, în Turcia. Acum, francezii vor să își ia revanșa și să treacă pe primul loc în grupă.

+ încă 4 ponturi ușoare pentru Franța – Turcia

Turcia are un moral excelent înaintea partidei, în special datorită formei bune, dar și pentru că în tur s-a impus în meciul direct. Chiar și un egal este în favoarea turcilor, așa că ne așteptăm să forțeze măcar un gol marcat și să spere la un egal. Din acest motiv, pronosticul nostru pentru acest meci este pe goluri de ambele părți.

  • 1,40 este cota pentru 1
  • 1,80 este cota pentru Peste 2,5 goluri
  • 2,05 este cota pentru 1/1
  • 1,30 este cota pentru Peste 1,5 goluri

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii