Urmareste-ne

Pariurile Zilei

Ponturi pariuri Franța U21 – Ucraina U21 (02.07.2023). Duel pentru semifinalele Euro 2023

Franța U21 a încheiat faza grupelor cu punctaj maxim
Franța U21 a încheiat faza grupelor cu punctaj maxim

Franța U21 și Ucraina U21 se înfruntă duminică, 2 iulie, în sferturile de finală ale Euro 2023. Francezii se numără printre favoriții la câștigarea trofeului, în timp ce ucrainienii sunt surpriza plăcută a întrecerii continentale. Confruntarea de pe Cluj Arena este programată de la ora 22:00.

Franța U21, numai victorii, dar cu probleme de lot

După victoriile în fața Italiei și Norvegiei, selecționata U21 a Franței și-a asigurat deja biletele pentru sferturile de finală ale Euro 2023. Echipa lui Sylvain Ripoll trebuia pur și simplu să evite înfrângerea cu Elveția, pentru a rămâne pe primul loc în Grupa D. Francezii și-au respectat statutul de favoriți și i-au surclasat pe elvețieni cu 4-1, terminând pe primul loc în grupă, cu punctaj maxim. Selecționata U21 a Franței va participa în faza eliminatorie pentru a zecea oară în zece turnee finale.

Francezii au suferit însă câteva pierderi importante. În timpul meciului cu Norvegia s-a accidentat Michael Olise, atacantul lui Crystal Palace. Pentru ca în meciul contra Elveției, Kouadio Kone, mijlocașul lui Gladbach, să nu reziste decât 17 minute și să fie schimbat din cauza unei entorse a genunchiului.

Ucraina U21, surpriza plăcută de la acest turneu final

După ce a învins Croația și România fără să primească gol, Ucraina a disputat meciul cu Spania cu speranța de a termina pe primul loc în grupă. Ambele echipe aveau victorii fără gol primit, iar acest ultim meci se transformase într-o adevărată finală a Grupei B. Ucraina chiar a condus în două rânduri, dar partida s-a încheiat la egalitate, 2-2. Ambele au încheiat grupa cu câte șapte puncte. Dar golaverajul inferior al ucrainienilor (+3 față de +4 al Spaniei) a plasat echipa lui Ruslan Rotan pe locul secund și a trimis-o la Cluj, pentru sfertul de finală cu Franța.

Ucraina U21 este una dintre surprizele plăcute ale acestui turneu final și ar putea profita de probleme de lot cu care se confruntă francezii. Nu ar fi deloc un șoc să vedem că meciul va intra în prelungiri, dar credem că forța ofensivă a francezilor își va spune în cele din urmă cuvântul, într-un meci în care ne așteptăm la minim trei reușite. „Peste 2,5 goluri” are cotă 1.95.

Ponturi pariuri Franța U21 - Ucraina U21 (02.07.2023)

Ponturi pariuri Franța U21 – Ucraina U21 (02.07.2023)

Alte trei ponturi pariuri Franța U21 – Ucraina U21

  • 1.65 – este cota pentru „1 solist”
  • 1.85 – este cota pentru „ambele marchează”
  • 1.93 – este cota pentru „3-5 goluri în meci”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate