Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Freiburg – Gladbach. Bani frumoși din Bundesliga

Ponturi pariuri Freiburg – Gladbach. Încercăm să facem bani frumoși din Bundesliga, unde avem un super duel între două echipe din prima jumătate a clasamentului. Partida se va disputa de la ora 21:30.

Ponturi pariuri Freiburg – Gladbach

  • După 29 de etape scurse din acest sezon, Gladbach se află pe ultimul loc de Champions League, pe patru, și vine după un succes de senzație cu Union Berlin, pe care a învins-o cu 4-1. Gazdele sunt obligate să câștige pentru a se menține în primele patru echipe ale campionatului, diferența față de locul cinci fiind în acest moment de doar două puncte.

Bani frumoși din Bundesliga

  • De partea cealaltă, Freiburg este pe locul opt, cu 38 de puncte, și se află la patru distanță de ultimul loc de cupă europeană. De la relutarea campionatului nu a reușist să se impună niciodată și pare că nu are forța necesară pentru a ajunge în primele șase echipe.

Freiburg – Gladbach 4+ @ 2,6

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate