Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Freiburg – Leverkusen 29 mai 2020. Goluri sau victorie?

Ponturi pariuri Freiburg – Leverkusen 29 mai 2020. Goluri sau victorie? Duelul care deschide o nouă rundă de Bundesliga este mai mult decât interesant. De la ora 21:30, Bayer Leverkusen încearcă să urce pe podium în campionatul Germaniei.

Ponturi pariuri Freiburg – Leverkusen 29 mai 2020

  • Freiburg a început destul de modest campionatul după pandemie, reușind să obțină un singur punct în două meciuri. În primul duel a fost învinsă acasă de Werder Bremen, în timp ce al doilea meci a oferit un egal, 3-3 cu Frankfurt.

Goluri sau victorie?

  • De partea cealaltă, Leverkusen a obținut șase puncte în cele trei meciuri disputate, după victorii foarte interesante cu Gladbach și Werder. În ultima rundă însă, a fost învinsă de Wolfsburg cu 1-4 pe teren propriu.
  • Acum, ne așteptăm să vedem foarte multă dăruință din partea ambelor formații, așa că mergem pe GG.

Freiburg – Leverkusen GG @ 1.57

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii