Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Gaz Metan – FC Botoşani. Egalul triplează miza

Ponturi pariuri Gaz Metan – FC Botoşani. Etapa a cincea de play-off în Liga 1 începe cu partida dintre Gaz Metan şi FC Botoşani, două echipe care nu au câştigat de când s-a terminat sezonul regular.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Gazul, trei egaluri la rând

Ponturi pariuri Gaz Metan – FC Botoşani. Gaz Metan e pe locul 4, cu 25 de puncte. În play-off a pierdut în runda inaugurală, 1-2 la Craiova, după care a înregistrat 3 remize consecutive, cu CFR, Astra şi FCSB. În sezonul regular, cele două au remizat în ambele meciuri directe, 1-1 în Moldova şi 0-0 la Mediaş.

În sezonul regular, ambele directe au fost remize

Ponturi pariuri Gaz Metan – FC Botoşani. Trupa lui Croitoru are rezultatele exact invers. A făcut egal cu FCSB, 2-2, după care a pierdut toate celelalte 3 partide: 0-1 la Astra, 0-2 contra lui CFR Cluj şi 1-2 la Craiova. Rezultatele slabe au dus-o pe FC Botoşani de pe locul 3 până pe ultima poziţie din play-off. „X solist” are cota 3,10.

Ponturi pariuri Gaz Metan – FC Botoşani

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Gaz Metan – FC Botoşani. Cele două echipe sunt echilibrate valoric, iar remiza pare cel mai plauzibil rezultat. Ne aşteptăm la un meci închis, cu goluri puţine.

  • 1,57 este cota pentru „PSF X”
  • 1,60 este cota pentru „sub 2,5 goluri”
  • 1,81 este cota pentru „NU marchează ambele”

+ posts

Promotii