Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Gaz Metan – FCSB. Două goluri pentru dublarea investiţiei

Ponturi pariuri Gaz Metan – FCSB. Situaţia din Liga 1 e din ce în ce mai complicată din cauza cazurilor de coronavirus. Dinamo e în carantină totală, CFR e decimată, iar Craiova are meciul cu Astra amânat din motive covidiene. Totuşi, de la 21:00, Gaz Metan – FCSB se joacă respectând programarea iniţială.

Gaz Metan, zero victorii în play-off

Ponturi pariuri Gaz Metan – FCSB. Gazul e cea mai slabă formaţie din play-off şi, evident, e pe locul 6, ultimul. A obţinut doar trei egaluri, restul fiind înfrângeri. Una dintre remizele obţinute a fost în meciul tur cu FCSB, 2-2, la Bucureşti. Dar atunci, lotul medieşenilor era superior. 8 jucători au părăsit Gazul la 1 iulie, când le-au expirat contractele. Au urmat 3 înfrângeri, în care gazdele de azi au marcat o singură dată, primind 8 goluri.

Joacă Man, Coman şi Tănase?

Ponturi pariuri Gaz Metan – FCSB. FCSB a câştigat Cupa României în faţa lui Sepsi şi a rezolvat problema calificării în cupele europene. Scăpaţi de această presiune, fotbaliştii lui Toni Petrea ar putea juca mai dezinvolt. Patronul a anunţat că jucătorii cei mai importanţi vor intra în vacanţă mai devreme, dar a revenit asupra decizie ulterior. În acest moment, nu se ştie dacă „perlele” Man şi Coman vor fi pe teren la Mediaş. Totuşi, juniorii FCSB-ului au demonstrat că au suficientă valoare, Dumitru, Perianu sau Pantea evoluând foarte bine. E o situaţie complicată şi un pronostic sigur e greu de stabilit. „Peste 1,5 goluri FCSB” are cota 1,97.

Ponturi pariuri Gaz Metan – FCSB

Banii vorbesc!

Ponturi pariuri Gaz Metan – FCSB. Miza financiară este singura care le-a mai rămas celor două formaţii implicate în acest duel. O poziţie superioară aduce mai mulţi bani şi acesta ar putea fi un motiv pentru care să lupte. În mod normal, FCSB este echipa mai bună şi ar trebui să se impună. Aţi putea încerca şi:

  • 1,73 este cota pentru „X2 şi sub 3,5 goluri”
  • 1,95 este cota pentru „2 solist”
  • 2,00 este cota pentru „nu marchează ambele”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii