Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova (12 martie 2021). Cotă 1,99 pentru victorie

Ponturi pariuri Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova (12 martie 2021). Etapa cu numărul 27 din Liga 1 debutează în această seară, de la 20:30, cu meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi Universitatea Craiova. Oltenii au ascendent moral asupra adversarilor, după ce s-au impus în ultimele meciuri directe.

Gazul are 4 înfrângeri la rând

Ponturi pariuri Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova (12 martie 2021). Medieşenii nu sunt în cea mai bună formă. Au pierdut ultimele 4 etape şi au ajuns pe locul 12, cu 28 de puncte. Voluntari, care e acum pe loc de baraj, e la doar 3 puncte distanţă, astfel că Gazul are nevoie de puncte, dacă nu vrea să intre în hora retrogradării.

Craiova nu-şi permite paşi greşiţi

Ponturi pariuri Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova (12 martie 2021). Craiova este una dintre cele trei formaţii care luptă pentru titlul de campioană. La 7 puncte de FCSB şi CFR, oltenii nu-şi permit paşi greşiţi, pentru că s-ar îndepărta prea mult. Au şansa să se apropie la 4 lungimi de cele două rivale şi să pună presiune. „2 solist” are cota 1,99.

Ponturi pariuri Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova (12 martie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova (12 martie 2021). Precedentele 6 directe au fost victorii pentru Craiova, iar ultimele 5 au fost GG3+. Dar oltenii s-au specializat în rezultate „italieneşti” în perioada recentă. Doar 6 goluri s-au marcat în ultimele 7 partide ale Craiovei, toate terminându-se „sub 1,5 goluri”. Puteţi încerca şi:

  • 1,62 – cota pentru „sub 2,5 goluri”
  • 1,65 – cota pentru „PSF 2”
  • 1,72 – cota pentru „nu marchează ambele”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii