Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Gaz Metan – Universitatea Craiova. Dublăm banii cu victoria oltenilor

Ponturi pariuri Gaz Metan – Universitatea Craiova. Etapa cu numărul 6 din play-off-ul Ligii 1 propune un meci dezechilibrat între Gaz Metan Mediaş şi Universitatea Craiova, oltenii fiind mari favoriţi.

Gaz Metan a pierdut 8 jucători la 1 iulie

Ponturi pariuri Gaz Metan – Universitatea Craiova. Gaz Metan e ultima în play-off, fără nicio victorie în această fază a competiţiei. Mai mult, la 1 iulie a rămas fără 8 jucători, care şi-au terminat contractele şi nu au prelungit până la finalul sezonului.

Craiova e cea mai în formă echipă

Ponturi pariuri Gaz Metan – Universitatea Craiova. Trupa din Bănie este cea mai în formă echipă din play-off, cu succese pe linie de la reluarea competiţiilor. A câştigat de fiecare dată la limită, marcând de fiecare cel puţin 2 goluri. În runda precedentă, a trecut cu 3-2 de liderul CFR, chiar în Gruia, apropiindu-se la doar un punct de primul loc. „2 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,10.

Ponturi pariuri Gaz Metan – Universitatea Craiova

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Gaz Metan – Universitatea Craiova. Dusan Uhrin va fi nevoit să apeleze la juniori pentru a completa primul 11, din cauza plecărilor masive de la 1 iulie. Acest lucru sporeşte şansele de victorie lejeră a oltenilor. Puteţi încerca şi:

  • 1,51 este cota pentru „peste 1,5 goluri Universitatea”
  • 1,77 este cota pentru „Gaz Metan nu marchează”
  • 2,17 este cota pentru „2 pauză /2 final”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii