Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Genoa – Juventus (30 iunie 2020). Supriza are cotă 8,80!

Ponturi pariuri Genoa – Juventus (30 iunie 2020). Etapa 29 din Serie A propune un meci interesant pentru astăzi, între Genoa şi Juventus, de la ora 22:45. Teoretic, oaspeţii sunt favoriţi, dar a avut deseori probleme pe acest teren.

Genoa e aproape de retrogradare

Ponturi pariuri Genoa – Juventus (30 iunie 2020). După 28 de runde încheiate şi cu 10 rămase de disputat, Genoa e pe locul 16, cu 26 de puncte, cu doar unul peste Lecce, poziţia 18, care retrogradează direct. De la reluarea competiţiei, a reuşit un singur punct, pe terenul Bresciei, echipă cu un picior în Serie B. 4 dintre ultimele 5 meciuri de „acasă” s-au încheiat cu cel puţin 3 goluri. Genoa a câştigat 3 din precedentele 5 meciuri de pe teren propriu contra lui Juventus.

Juventus are 4 puncte peste locul 2

Ponturi pariuri Genoa – Juventus (30 iunie 2020). Juventus e lider şi se îndreaptă spre cel de-al nouălea titlu consecutiv de campioană. Are un avans de 4 puncte în faţa lui Lazio. S-a impus în fiecare dintre ultimele 5 etape, în care a marcat de fiecare dată cel puţin de două ori. Torinezii n-au mai luat gol de 5 meciuri, dacă socotim şi meciurile de Cupă. Seria nu poate ţine la nesfârşit. „Total goluri 3-5“ are cota 1,95.

Ponturi pariuri Genoa – Juventus (30 iunie 2020)

Alte 4 opţiuni curajoase

Ponturi pariuri Genoa – Juventus (30 iunie 2020). După cum aminteam mai sus, Genoa i-a pus mereu probleme lui Juventus pe teren propriu. Acum, la doar un singur punct de retrogradare, „grifonii” au nevoie urgentă de puncte, iar Juventus are, totuşi, un avans de 4 puncte. Toate datele o indică pe Juve favorită, dar feeling-ul nostru ne spune că ar putea fi o surpriză.

  • 1,77 este cota pentru „Genoa marchează”
  • 2,40 este cota pentru „ambele marchează şi peste 2,5 goluri”
  • 3,06 este cota pentru „1X”
  • 8,80 este cota pentru „1 solist”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii