Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri: Germania – Belarus. Nemții vor pe primul loc

Leroy Sane, Germania
Leroy Sane, Germania

Ponturi Pariuri: Germania – Belarus. Germania este într-o grupă cu Olanda, batavii s-au comportat excelent până acum, nu întâmplător conduc și grupa. Olanda a câștigat extrem de clar în Germania, dar are parte de o deplasare complicată azi. De acest lucru o să profite Germania.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Germania – Belarus

Irlanda de Nord a fost liderul acestei grupe până a dat de cele două mari forțe, Olanda și Germania. Nord irlandezii au capotat în fața celor două mari forțe, dar încă păstrează șanse la o calificare directă. Germania a alternat momentele bune cu cele modeste, dar în niciun meci nemții nu au reușit ceva spectaculos. Poate că schimbul acesta de generații a afectat evoluția echipei, poate că este nevoie de un alt antrenor, poate că nemții nu mai au valoarea individuală din anii trecuți, sunt foarte mulți de „poate”, dar un lucru este sigur, Germania și-a pierdut din strălucirea pe care o avea.

Ponturi Germania vs Belarus din 16.11.2019

+ alte 4 ponturi beton pentru Germania – Belarus

În singurele două partide de propriul teren, Germania a trecut de Estonia cu scorul de 8-0, iar în cealaltă partidă, nemții s-au înclinat în fața batavilor. Belarus a scos puncte doar cu Estonia, în rest a avut înfrângeri pe linie. Meciul este foarte important pentru nemți, aceștia își doresc primul loc din grupă și astfel că au nevoie de o victorie la scor. Meciurile directe cu Olanda, nu sunt ok pentru nemți, batavii au avantajul rezultatelor din aceste două partide. Cum Olanda se deplasează în Irlanda de Nord, nemții încă mai speră la primul loc.

  • 1,80 este cota pentru peste 3,5 goluri
  • 1,26 este cota pentru 1 PR
  • 2,05 este cota pentru peste 3,5 goluri Germania
  • 1,51 este cota pentru peste 1,5 goluri în a doua repriză

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare