Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Germania – Cehia (11 noiembrie 2020). Cotă 2 pentru GG3+

Ponturi pariuri Germania – Cehia (11 noiembrie 2020). Astă seară, de la 21:45, Germania înfruntă Cehia într-un meci amical, ultimul dinaintea etapelor finale din Liga Naţiunilor. Partida se joacă pe stadionul din Leipzig.

Low rulează lotul în amicale

Ponturi pariuri Germania – Cehia (11 noiembrie 2020). Jochim Low, selecţionerul Germaniei, va experimenta din nou. Cel mai probabil, vor apărea nume noi în primul 11, aşa cum s-a întâmplat la ultimele partide amicale. Consacraţii Neuer, Goretzka, Kroos, Gnabry sau Werner nu vor juca în partida cu Cehia, iar în locul lor ar putea apărea debutanţi. Ultimele două partide de pe teren propriu ale nemţilor s-au terminat 3-3, cu Turcia şi Elveţia.

Cehia are multe absenţe

Ponturi pariuri Germania – Cehia (11 noiembrie 2020). Cehia nu are baza de selecţie a adversarei sale, aşa că Jaroslav Silhavy va fi nevoit să apeleze la cele mai importante piese. Oricum, nu se poate baza pe nume ca Patrick Schick sau Adam Hlozek, ambii accidentaţi, sau Jan Boril, Ondrej Kudela sau Lukas Provod, jucătorii Slaviei Praga, infectaţi cu virusul Sars-COV-2. Cehii au marcat în 3 din cele 4 deplasări din 2020. „Ambele marchează şi peste 2,5” are cota 2,02.

Ponturi pariuri Germania – Cehia (11 noiembrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Germania – Cehia (11 noiembrie 2020). Ultimele 5 meciuri dintre Germania şi Cehia au avut mereu minimum 3 goluri pe tabelă, indiferent de câştigătoare. De asemenea, toate meciurile Germaniei din 2020 au fost de „ambele marchează”, patru remize şi o victorie 2-1 în Ucraina. Cehia, în schimb, nu are niciun egal în 2020 şi a primit gol meci de meci. Are 3 victorii şi două înfrângeri. Puteţi încerca şi:

  • 2,02 – cota pentru „PSF X”
  • 2,22 – cota pentru „peste 3,5 goluri”
  • 2,65 – cota pentru „X2”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii