Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi pariuri Germania – Serbia Amical Internațional 20.03.2019

Mitrovic
Mitrovic

Toată lumea se pregătește pentru Euro 2020, calificările bat la ușă și echipele încearcă să pună la punct toate detaliile.Ponturi pariuri Germania – Serbia Amical Internațional 20.03.2019

Germania – Serbia. GG @ 1,80

Germania, una dintre cele mai bune echipe naționale de pe mapamond își începe aventura 2020, problema este că fotbalul prestat în ultima vreme lasă foarte mult de dorit. Nemții trec printr-un schimb de generații, iar acest fapt se vede cel mai bine în jocul echipei și cel mai pregnant în rezultatele obținute. Germania a plecat din Rusia pe ușa din spate, terminând pe ultimul loc într-o grupă cu: Mexic, Suedia (echipă ce a câștigat această grupă și pe care noi vrem să o batem la ea acasă, într-un meci de calificare la Euro) și Coreea de Sud.

Pronosticuri fotbal Germania – Serbia Amical Internațional 20 martie 2019

Nemții au luat doar trei puncte, au avut un golaveraj de 2-4, pierzând la zero cu Mexic și Coreea de Sud. În grupa de Liga Națiunilor, lucrurile au rămas exact la fel. Germania a terminat pe ultimul loc, într-o grupă de trei echipe: Franța și Olanda au acumulat câte 7 puncte, în timp ce Germania a obținut doar două. Zero victorii, un golaveraj de 3-7, două egaluri acasă, două înfrângeri în deplasare, golaverajul acestora din urmă fiind de 1-5.

Serbia a participat și ea la Cupa Mondială din Rusia, sârbii s-au clasat pe locul trei într-o grupă cu Brazilia, Elveția și Costa Rica. Serbia a terminat pe 3, cu un total de trei puncte, după ce a învins doar Costa Rica. Sârbii au fost în grupa noastră de Liga Națiunilor și au reușit să câștige această grupă cu un total de 14 puncte. Sârbii au și vor avea mereu talente, jucătorii din Serbia sunt căutați de mai toate cluburile importante din Europa, poate nu au jucători precum Sane, dar au o echipă foarte bine sudată și construită. De partea cealaltă, Germania vrea să răzbească din această perioadă foarte slabă și a riscat tot pe schimbul de generații, nemții au suficientă calitate individuală și ambiția necesară de a câștiga din nou trofee.

Agenții autorizate