Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Germania – Turcia, 7 octombrie 2020. Golurile ne aduc profit

Ponturi pariuri Germania – Turcia, 7 octombrie 2020. Golurile ne aduc profit. Partida amicală se anunţă una spectaculoasă. Aceasta este programată să înceapă de la ora 21:45.

Germania – Turcia, 7 octombrie 2020

Germania a avut un început nu tocmai plăcut în Liga Naţiunilor şi a obţinut două remize în primele două meciuri, 1-1 cu Spania și 1-1 în Elveția. Duelul amical cu Turcia este momentul de care nemţii aveau nevoie pentru a pregăti următoarele partide importante. Mă aştept ca Germania să se dezlănţuie şi să marcheze cât mai multe goluri.

Ponturi pariuri Germania – Turcia, 7 octombrie 2020

De partea cealaltă, Turcia nu a început nici ea prea bine al doilea sezon de Liga Naţiunilor. A pierdut surprinzător pe teren propriu cu Ungaria, scor 0-1, şi apoi a făcut un egal fără goluri în Serbia, scor 0-0. După cum au arătat turcii în aceste două meciuri, e greu de crezut că pot spera la ceva în acest amical cu nemţii.

Germania – Turcia peste 2,5 goluri @ 1,73

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii