Urmareste-ne

BUNDESLIGA

Ponturi pariuri Gladbach – Hoffenheim (06.08.2022). Gazdele sunt favorite la victorie

Borussia Monchengladbach și Hoffenheim se întâlnesc sâmbătă după-amiază în prima etapă din noul sezon al Bundesligii. Ambele echipe vin după victorii în primul tur al Cupei Germaniei.

Gladbach, fără înfrângere în această vară

Borussia Monchengladbach a terminat sezonul precedent pe locul 10, în ciuda seriei bune din finalul campionat, în care a avut doar o înfrângere în ultimele nouă meciuri. În perioada precompetițională, Gladbach nu a pierdut niciun meci, bifând trei victorii și trei remize. Gazdele intră în meci după victoria din primul tur al Cupei Germaniei, 9-1 la Oberachern. Borussia Monchengladbach și-a schimbat antrenorul în această vară, locul lui Adrian Hutter fiind luat de Daniel Farke.

Hoffenheim, fără victorie în ultimele nouă meciuri din Bundesliga

De partea cealaltă, Hoffenheim nu a câștigat niciunul din ultimele nouă meciuri disputate în Bundesliga sezonul trecut, având șase eșecuri și trei remize. Astfel că oaspeții nu au amintiri plăcute din ediția precedentă de campionat, însă speră ca în acest sezon lucrurile să se schimbe. Și se bazează pe faptul că în perioada precompetițională nu a pierdut niciun meci amical, cel mai puternic adversar fiind Real Sociedad, cu care au remizat, 1-1. În plus, Hoffenheim a debutat cu dreptul în noua ediție a Cupei Germaniei, 2-0 după prelungiri cu Rodinghausen. Și Hoffenheim și-a schimbat antrenorul în această vară, locul lui Sebastian Hoeness fiind luat de Andre Breitenreiter.

Ultimele cinci directe au fost GG, cu două victorii pentru Gladbach, una pentru Hoffe și două remize. Trei din ultimele cinci directe au avut peste 2,5 goluri, iar în ultimul duel, disputat pe 14 mai, chiar în ultima etapă a sezonului 2021-2022 din Bundesliga, Borussia Monchengladbach s-a impus cu 5-1. Ne așteptăm la GG și în meciul de sâmbătă după-amiază, iar alegerea noastră este „ambele marchează și peste 2,5 goluri”, la cotă 1.50.

Ponturi pariuri Gladbach - Hoffenheim (06.08.2022)

Ponturi pariuri Gladbach – Hoffenheim (06.08.2022)

Alte trei ponturi pariuri Gladbach – Hoffenheim

  • PSF 1 @ 1,70
  • peste 3,5 goluri @ 1,88
  • 1 solist @ 2,20

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate