Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Gladbach – Union Berlin. Golurile ne aduc profit

Ponturi pariuri Gladbach – Union Berlin. Golurile ne aduc profit. Gazdele sunt favorite şi au o cotă destul de bună de pariat, la victorie. Însă oaspeţii pot să producă surpriza, deci nu vom paria pe un rezultat final.

Ponturi pariuri Gladbach – Union Berlin

  • Gladbach se află pe locul cinci, cu 53 de puncte, la trei şi patru puncte de ultimele două poziţii de pe podium. După ultimele două rezultate negative, gazdele au nevoie de o victorie foarte clară, care să îi readucă pe un loc de Champions League, pe de o parte, şi care să le redea moralul de care au nevoie pentru finalul campionatului, pe de cealaltă parte.

Golurile ne aduc profit

  • De partea cealaltă, Union Berlin ocupă locul 13, cu 31 de puncte, şi se află la doar patru de primul loc de sub linia roşie, însă are şi un meci mai puţin disputat. Un rezultat de egalitate nu ar fi deloc unul rău pentru oaspeţi.
  • Ne aşteptăm la o partidă deschisă, cu ambele echipe preocupate de obţinerea celor trei puncte, şi cu peste 3,5 goluri.

Gladbach – Union Berlin peste 3,5 goluri @ 2,70

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate