Urmareste-ne

ALTELE

Ponturi pariuri Goias – Coritiba (04.07.2023). Duel la retrogradare în Brazilia

Goias și Coritiba se înfruntă la începutul acestei săptămâni, în etapa a 13-a din Brasileiro – Serie A. Cele două echipe ocupă locuri retrogradabile, cu gazdele pe locul 17 și oaspeții pe ultima poziție (locul 20), la distanță de șapte puncte. Coritiba nu a câștigat niciun meci în actuala ediție de campionat.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Goias caută să iasă din zona retrogradării

După ce și-a câștigat un loc în Copa Sudamericana, Goias nu a înceout prea grozav sezonul intern. Instalat luna trecută, Armando Evangelista a moștenit o echipă care nu câștigase decât unul din precedentele cinci meciuri de campionat. Iar la primul său meci pe banca tehnică a celor de la Goias, echipa sa nu a reușit să tragă niciun punct pe poartă în confruntarea cu Bragantino. Calificată în optimile Copei Sudamericana după ce a câștigat Grupa G, Goias este în suferință în campionat. Cu 11 puncte din 12 meciuri, Verdao ocupă în acest moment primul loc retrogradabil. Șapte din cele 11 puncte stagionale au venit pe teren propriu.

Coritiba, nicio victorie în acest sezon

De partea cealaltă, Coritiba a suferit câteva schimbări la vârf, dar clubul din Parana încă este în căutarea primei victorii din actuala ediție de campionat. Coritiba e ultima în clasamentul din Brasileiro – Serie A, cu doar patru puncte din 12 meciuri. Oaspeții au cel mai slab atac din campionat, cu doar 9 goluri marcate, și a doua cea mai slabă apărare, cu 26 de goluri încasate. Coritiba a adus un singur punct din deplasare în acest sezon, ceea ce o poate avantaj pe Goias. Anticipăm o victorie a gazdelor, care încearcă să iasă din zona retrogradării. „1 solist” are cotă 2.06.

Ponturi pariuri Goias - Coritiba (03.07.2023)

Ponturi pariuri Goias – Coritiba (03.07.2023)

Alte trei ponturi pariuri Goias – Coritiba

  • 1.59 – este cota pentru „gazdele câștigă cel puțin o repriză”
  • 1.73 – este cota pentru „nu marchează ambele”
  • 1.88 – este cota pentru „1-2 goluri în meci”

 

Joacă responsabil!

Agenții autorizate